8 Mayıs 2011 Pazar

Türkiye nefesini tuttu

Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala averajla liderlik koltuğunun sahibi olan Fenerbahçe, kalan en zor deplasmanına bu akşam Kardemir Karabükspor karşında çıkıyor.
Zirvenin takipçisi Trabzonspor’un rakibi ise küme düşmesi hemen hemen kesinleşen Bucaspor. Sonucu merakla beklenen iki karşılaşma da 20.00’de başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının en kritik haftalarından biri bugün oynanacak maçlarla dönülecek. Trabzonspor’un önünde averajla liderliğini sürdürecek Fenerbahçe, ligin flaş ekiplerinden Kardemir Karabükspor’a konuk olacak. Sarı lacivertliler, bu zorlu deplasmandan da 3 puan çıkardığı takdirde şampiyonluğa çok yaklaşacak. Son antrenmanda çok istekli ve formda görünen Niang’ın ilk 11’de oynayacağı öğrenildi.

F.Bahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışı veren Trabzon da bugün rakibi gibi deplasmanda 3 puan mücadelesine çıkacak. İzmir Atatürk Stadı’nda Bucaspor’a konuk olacak bordo mavililerin rakibi, Süper Lig’e veda hazırlığında. Bucaspor’un bugün kazanamazsa düşmesi kesinleşecek. İzmir temsilcisinin sakat, cezalı ve kadro dışı bırakılan futbolcular nedeni ile çıkaracağı kadro hafta boyunca tartışıldı.

F.Bahçe, Karabük maçı için gittiği Safranbolu’da krallar gibi karşılandı. Sarı lacivertlileri 100 araçlık bir konvoy karşılarken, Aykut Kocaman’a gösterilen ilgi genç teknik adamı çok mutlu etti. İlk kez bir deplasmanda, son antrenmanı maçın oynanacağı şehirde yapan sarı lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım idmanı izledikten sonra mali kongre için aracıyla İstanbul’a döndü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder